Flore

Flore

Hoihoi, ik ben Flore, een van de enthousiaste trainers van House Of the Fittest. Naast trainer ben ik ook al een aantal jaren actief als fysiotherapeut. De afwisseling tussen beide vind ik heerlijk en ik haal veel energie uit mijn werk met mensen.

Jouw persoonlijk doel staat bij mij centraal. Dit kan uiteenlopen van krachtopbouw, klachtenvrij een bepaalde hobby of werk kunnen uitvoeren, of algemeen fitter worden.

Naast mijn werk ben ik ook bezig met de opleiding Osteopathie, hockey ik bij M.M.H.C. Voordaan en hou ik ervan mezelf in het krachthonk, of buiten in de frisse lucht met een rondje hardlopen, uit te dagen. Als guilty pleasure kijk ik het liefst naar 'Heel Holland Bakt' maar ben ik zelf een koekebakker als het aankomt op hoog kwalitatieve bak-creaties.

Ben jij er klaar voor om het roer om te gooien? Wil je eindelijk van die irritante knie-klacht af, of heb je een stok achter de deur nodig? Neem gerust contact op via het formulier en wie weet staan treffen wij elkaar binnenkort bij HOF!